Price € 475.000,- k.k.
Bedrooms 1
Outside space geen tuin
Living area 55 m2

Description

Elegant en licht 2-kamer appartement van circa 55m2 met twee balkons en 2,75m hoge plafonds, gelegen op eigen grond in een fraai monumentaal pand in het charmante en sfeervolle Oud-West.

Indeling:
Verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis met op de ruime overloop van de tweede verdieping de entree tot de woning. Na binnenkomst tref je aan de voorzijde de ruime woonkamer met houten vloer, authentieke schouw en Frans Balkon aan, evenals de ruime slaapkamer. Via de authentieke en-suite deuren bereik je de ruime eetkamer aan de achterzijde, met schouw en balkon van circa 4m2 op het Oosten. Tevens aan de achterzijde ligt de nette keuken met inbouwapparatuur en wasmachineaansluiting en aangrenzend de badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet.

Ligging:
De woning is gelegen in de Helmersbuurt, tussen de Bosboom Toussaintstraat en de Derde Helmersstraat, nabij het Centrum van Amsterdam, de goede restaurants en winkels van onder andere de Hallen, de Bosboom Toussaintstraat, Bilderdijkstraat, de Kinkerstraat en de Elandsgracht. Ook de Jordaan en het Vondelpark liggen op loopafstand. Boodschappen doe je bij de AH, Marqt of Dirk van den Broek om de hoek. De Genestetstraat is een heerlijke rustige straat waar het zeer fijn wonen is.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht)
– Fundering vernieuwd in 2006
– Gesplitst in 2008
– Gemeentelijk monument
– Voor en- achterzijde recent geschilderd
– Balkon recent gerenoveerd
– Prachtige originele details
– Plafondhoogte 2,75m
– Gezonde en actieve VvE met 4 leden
– Maandelijkse servicekosten van € 103,77
– Niet zelfbewonings-, ouderdoms- en asbestclausules zijn van toepassing
– Levering in overleg, kan snel

Show full description

Interested?

Characteristics

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
55 m2